Spring naar inhoud

Disclaimer

Proclaimer
Dit is de officiële website van Stichting Noorderzon Groningen. Stichting Noorderzon Groningen is geregistreerd in Groningen, met als vestigingsadres Noorderbuitensingel 11, 9717 KK Groningen, NL en met correspondentieadres Postbus 1736, 9701 BS Groningen, NL. Ons kamer van koophandel registratienummer is 41009224. Ons BTW-nummer is NL004734257B01. Wij doen ons uiterste best juiste en actuele informatie aan te bieden. Komt u op onze website toch informatie tegen die onjuist of verouderd is, dan horen wij dit graag van u via ons e-mailadres en/of telefoonnummer: info@noorderzon.nl en 050-3140278.

Disclaimer
Stichting Noorderzon Groningen is niet aansprakelijk voor eventuele directe of indirecte schade ontstaan uit het gebruik van deze site of ontstaan uit het handelen naar op deze site verstrekte informatie.
Deze website en de inhoud daarvan is beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele-eigendomsrechten. Behoudens voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik mag niets van deze website of de inhoud daarvan worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, hetzij mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier, zonder voorafgaande toestemming van Stichting Noorderzon Groningen, bereikbaar via boven beschreven contactgegevens.

Links naar sites, links naar onze site
Deze site bevat links en/of verwijzingen naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast wordt er vanuit andere sites gelinkt en verwezen naar onze site. Als u vanaf onze website naar een externe site doorklikt, verlaat u onze website. Vanaf dat moment gelden er dus de gebruiks- en gedragsregels van de website die u op dat moment bezoekt: wij kunnen dan ook niet verantwoordelijk zijn voor de informatie die u op deze externe sites wordt gepresenteerd.

(Gebruik) persoonsgegevens
Stichting Noorderzon Groningen gebruikt uw persoons- of adresgegevens uitsluitend voor het doel waarvoor u ze heeft ingevuld, zoals kaartverkoopinformatie, nieuwsbrief. En dus niet om individuele bezoekers te identificeren.

Daarnaast verzamelen we automatisch gegevens via nedstatpro.nl over het bezoek en het gebruik van onze website. Deze informatie is anoniem. Informatie over bezoeken aan onze website (bijvoorbeeld IP-adressen) gebruiken we voor bezoekersstatistieken, om eventuele technische problemen voor te zijn bij het gebruik van onze site, of om onze site zo optimaal mogelijk te bouwen voor gebruik.

Algemene voorwaarden kaartverkoop en voorstellingsbezoek

 • U kunt maximaal 6 tickets per persoon per voorstelling kopen
 • Na aanvang geen toegang; kom dus s.v.p. op tijd
 • Kaarten worden niet teruggenomen of geruild
 • Ons programma is voor volwassenen, tenzij anders aangegeven
 • Programma, duur en aanvangstijd zijn onder voorbehoud
 • Kortingen kunnen niet worden gecombineerd
 • Geen toegang voor huisdieren, behalve voor hulphonden. Meld dit s.v.p vooraf bij aanschaf ticket via tickets@noorderzon.nl. Water voor een hulphond wordt dan ook altijd verstrekt.
 • Veel voorstellingen zijn geplaceerd: maar je kunt zelf een plaats kiezen in de locatie op de speeldag.
 • Er zijn rolstoelplaatsen beschikbaar bij locaties die dit toestaan. Het aantal rolstoelplaatsen per locatie is wel beperkt, deze zijn te reserveren via onze website bij het kopen van de kaartjes. Neem voor meer informatie contact met ons op via tickets@noorderzon.nl. Neem ook contact op wanneer de betreffende rolstoel bovengemiddeld groot is.
 • Voorstellingen geschikt voor doven en/of slechthorenden zijn voorzien van een icoontje. Deze selectie wordt samengesteld in samenwerking met het clubhuis voor doven & slechthorenden Groningen.
 • Wees je bewust van het feit dat als je een voorstelling verlaat (bijvoorbeeld voor toiletbezoek) je er in sommige gevallen niet meer in kunt; het is onrustig voor publiek en artiesten, maar soms leidt het ook tot gevaarlijke situaties.
 • Als een voorstelling onverhoopt wordt afgebroken (bijvoorbeeld door slecht weer) voordat de helft van de speelduur bereikt is, dan kun je de entreekosten terugkrijgen. Dat communiceren we altijd zo spoedig mogelijk ter plaatse.
   
 • Roken is verboden in onze voorstellingslocaties.
 • Telefoons uit of op stil. Tijdens onze voorstellingen je telefoon niet gebruiken; dit stoort zowel degene op het podium als andere bezoekers.
 • Neem geen kinderen mee naar voorstellingen voor volwassenen; niet leuk voor de kindjes, niet leuk voor het publiek en artiesten. Kinderen worden daarom niet bij de voorstellingen voor volwassenen toegelaten. Er is een uitgebreid kinderprogramma en een plantsoen om in te spelen.
 • Het is niet toegestaan foto-, video- en geluidsopnamen te maken tijdens voorstellingen zonder schriftelijke toestemming van de desbetreffende artiest of Noorderzon.
 • Geen consumpties meenemen naar voorstellingen.
 • Het betreden van ons festivalterrein en onze speellocaties geschiedt op eigen risico.