Spring naar inhoud

Optreden

Optreden op Noorderzon

De programmering van Noorderzon Festival of Performing Arts & Society heeft zich toegespitst op nieuw en innovatief werk op het gebied van interdisciplinair theater. We zijn op zoek naar professioneel repertoire en zijn specifiek op zoek naar acts die het grensgebied tussen theater en andere disciplines verkennen.

Als u ons kennis wilt laten maken met uw werk, dan kunt u materiaal - het liefst zoveel en zo actueel mogelijk- sturen naar:

Noorderzon Festival of Performing Arts & Society
Dhr. Mark Yeoman - artistiek directeur 
Postbus 1736 
9701 BS Groningen
of via e-mail naar: info@noorderzon.nl

Let op: wanneer meegestuurde bestanden groter zijn dan 8MB, kunnen wij dit niet ontvangen. Verstuur deze bestanden dan bijvoorbeeld via Wetransfer naar bovenstaand e-mailadres.

U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging per e-mail, waarin de (vervolg)procedure wordt uitgelegd.

Programmering gebeurt uitsluitend op uitnodiging van het festival.

Mocht u willen dat wij deze materialen aan u retourneren, wilt u dit dan duidelijk aangeven en de materialen voorzien van een label met retouradres.

Als wij van mening zijn dat uw werk daartoe aanleiding geeft, dan zullen we uiteraard altijd proberen om het live te komen bekijken. Mark Yeoman kan helaas niet iedereen te woord staan. Mocht uw werk in de programmering van dat jaar passen, dan nemen wij uiteraard contact met u op. Mark start al een jaar van tevoren met programmeren. Dit loopt grofweg door tot april/mei voorafgaand aan de volgende editie. Dit betekent echter niet dat het insturen van informatie na april geen zin meer geeft: materiaal is altijd welkom en de programmering wordt nog niet officieel gesloten.

Kulu Orr (c) Knelis