Spring naar inhoud

Lees de recensies en bekijk alle foto's

Alvast nagenieten? Dat komt goed uit! Tijdens het festival bezoeken meerdere journalisten voorstellingen, concerten en meer en schrijven recensies en andere artikelen. Daarnaast hebben we een hele groep fotografen en een fotoclub, jonge talentvolle fotografen, die het hele festival op de gevoelige plaat leggen. Scroll snel door voor meer. 

Het onderstreept dat ook op deze editie van Noorderzon de internationale programmering gevarieerd en van hoog niveau is.

Tijdens het festival komen er verschillende journalisten langs om voorstellingen te recenseren en de sfeer van het festival te proeven. En spoiler alert: het regent sterren en positieve reacties!

“Het festival slaagt er wonderwel in om elke voorstelling te plaatsen in een bijpassende locatie. Een compliment is hier op zijn plaats.”

Je vindt alle artikelen, recensies en radiofragmenten op één pagina op onze website.  Lees en luister ze hier allemaal.

Noorderzon in beeld

Lucas Kemper
Niels Knelis
Niels Knelis
Hobbe Hollands
Niels Knelis

Onze fotografen lopen de hele dag door het Noorderplantsoen en langs de locaties Downtown en schieten de mooiste plaatjes! We hebben ze allemaal verzameld op onze website. Scroll lekker door de foto’s en wie weet spot jij jezelf of bekenden!