Spring naar inhoud

Vrienden

Hoe meer Vrienden, hoe meer vreugd!

Ieder jaar is Noorderzon weer blij met de steun van onze trouwe, groeiende Vriendengroep. Onze Vrienden ondersteunen ons festival voor €25,- per jaar en ontvangen de volgende extra's:

  • word als eerste op de hoogte gehouden over al het Noorderzon-nieuws
  • een persoonlijke korting op een flink aantal Noorderzon-voorstellingen
  • het Noorderzon-programmaboekje toegestuurd, vers van de pers
  • 10% korting op Noorderzon-merchandise
  • korting op door ons geselecteerde voorstellingen bij Noorderzon-partners, vaak van artiesten die je eerder op Noorderzon hebt kunnen zien of die goed bij ons passen.

Nieuw dit jaar
Vrienden krijgen 24 uur eerder toegang tot de kaartverkoop! Hoe werkt dit precies? Door op noorderzon.nl in te loggen met jouw account (waar ook je Vriendenpas aan is gekoppeld) kan je eerder kaarten scoren. Dit zijn de datums:

  • 16 juni vanaf 12.00 uur (in plaats van 17 juni, 12.00 uur) - Start kaartverkoop internationaal hoofdprogramma
  • 16 juli vanaf 12.00 uur (in plaats van 17 juli, 12.00 uur) - Start kaartverkoop compleet festivalprogramma

Vrienden worden
Ook Vrienden met ons worden? Je kunt je Vriendschap hier bestellen. Deze is een jaar geldig.

Liever doorlopend Vriend worden via een automatische incasso? Vul dan het Vriendenformulier in. Je wordt dan Vriend tot wederopzegging. Je kunt het formulier ook printen en per post naar ons sturen. 

Duo-vriendschap
Je kunt ook met twee personen Vriend van Noorderzon worden voor € 40,- per jaar. Zo kunnen jij en een vriend of vriendin samen genieten van Noorderzon en krijgen jullie samen korting op de vriendschap. Je kunt je Duo-vriendschap hier online bestellen. 

Liever doorlopend Duo-Vriend worden via een automatische incasso? Vul dan het Vriendenformulier in. Jullie worden dan Vriend tot wederopzegging. Je kunt het formulier ook printen en per post naar ons sturen.

Vriendschap cadeau geven
Wil je zo'n Vriendschap cadeau geven? Je kunt eenmalig een Vriendschap cadeau geven aan iemand via dit formulier.

Vrienden en giften
De Geefwet is per 1 januari 2014 erg vereenvoudigd, je kunt onze Vriend worden en een extra bijdrage geven die veelal geheel aftrekbaar is in je belastingaangifte; de gift dient dan wel groter te zijn dan 25 euro. Je kunt over het gehele bedrag, inclusief Vriendenbijdrage, de aftrek berekenen. Je kunt hier het Giftenformulier invullen. Als je zowel Vriend wil worden als een gift wil geven, vul dan het Vriendenformulier in en vul een hoger bedrag in.