Spring naar inhoud

Partners en supporters

Een festival organiseer je niet in je eentje; we kunnen en willen het ook niet alleen! Een festival als Noorderzon vangt alles en iedereen in zijn uitdijende spinnenweb, verbindt mensen, organisaties, wensen, doelen en ambities aan elkaar. En deze brede waaier presenteert zich dan eenmaal per jaar, elf dagen lang als een dwarsdoorsnede van dat mooie Groningen én natuurlijk de rest van de wereld! We worden genereus ondersteund door: 

Inhoudelijke, programmatische verbindingen en ondersteuning

RHC Groninger Archieven, Rijksuniversiteit Groningen (RUG), Arts in Society (RUG), Studium Generale Groningen, Kunsten Cultuur & Media (RUG), Thijs Lijster, SoundsofMusic, Stichting Folk, Buro05, ScienceLinX, Stichting Vier het Leven, Station Noord, Zurich Theater Spektakel, Bunker/Mladi Levi, Create to Connect -> Create to Impact, Innofest, VRIJDAG, de vriendjes & vriendinnen van Simplon, van Vera, van Grand Theatre, van De Oosterpoort & De Stadsschouwburg Groningen, van WERC, de ‘Cultuurpijlers’, Club Guy & Roni/NNT, Kunstpunt, Clubhuis voor Doven Groningen/Doofvriendelijk Groningen, Marketing Groningen, Noorderpoort College, Platform GRAS, Clash, Kunstraad Groningen, Bestuur Stichting Noorderzon, Robert Bangma, Ton Broekhuis, Hanze/Academie Minerva, Dagblad van het Noorden, Noordstaat, Quiet Groningen - dank allemaal! 

Dank aan alle lokale bedrijven en ondernemers die ons steunen, dank aan alle pachters voor het heerlijke eten, dank aan jullie als publiek voor het bezoek!